Reshape. Feel free!

Tratamentul celulitei si remodelarea corporala

cu radiofrecventa tripolara

 

 article-2526882-1A3778EC00000578-438_634x776 (1)

 

Grasimea localizata este greu de inlaturat si poate persista chiar in ciuda dietei speciale si a exercitiilor fizice. Celulele de grasime din stratul superior, apropiat de piele cresc in hipoderm si imping derma si epiderma inspre tesutul conjunctiv.  Acest proces conduce la aparitia aspectului “pufos” (grasime) si de coaja de portocala (celulita). Celulele grase pot deasemenea sa cresaca in straturile profunde ale pielii, creand umflaturi invizibile la suprafata, dar care afecteaza forma si conturul corpului.

 

Prin aplicarea energiei Tripollar celulelor de grasime, rezistenta acestora sporeste efectul de incalzire. Incalzirea selectiva a celulelor grase le accelereaza metabolismul natural, cauzand micsorarea acestora prin eliberare de acizi grasi (grasime lichida) care sunt ulterior eliminati prin sange si sistemul limfatic. Practic, grasimea solida (trigliceride) stocata in celulele grase (adipocite) se transforma in grasime lichida (acizi grasi) care este eliminata apoi din celule.

 

Tratamentele bazate pe tehnologia tripolara netezesc, contureaza, tonifica si “ridica”, fiind o alternativa non-chirurgicala care trateaza eficient celulita si reduce circumferinta fara sa lezeze tesuturile.

 

Tratamentele cu Tripollar sunt mai concentrate si mai intense decat cele bazate pe tehnologia de radiofrecventa mono si bi-polara si prin urmare produc rezultate mai rapide. Aceasta tehnologie se aplica oricarui tip de piele. Spre deosebire de tehnologiile anterioare, uni si bipolara, tehnologia tripolara nu necesita racire, imbunatatind eficienta tratamentului pentru rezultate vizibile, masurabile, pe termen lung.

 

Rezultatele tratamentului cu radiofrecventa tripolara:

  • micsorarea celulelor grase;
  • reducerea circumferintei ;
  • reducerea celulitei ;
  • refacerea colagenului si refacerea fermitatii pielii.

 

Numarul de tratamente este in functia de nevoile fiecarui pacient. Se porneste de la 6-8 sedinte si se poate continua pana la atingerea obiectivului stabilit de comun acord cu terapeutul, la incepere tratamentului.

Sedintele de radiofrecventa se stabilesc la interval de o saptamana.