ritualuri spa

Exfolieri corporale
Prin exfolierea corpului cu saruri marine si uleiuri esentiale anti stres se indeparteaza stratul de celule moarte si se curata pielea in profunzime. Rezultatul este o piele moale, catifelata, mineralizata si revitalizata. Exfolierea are un puternic efect de stimulare si imbunatatire a tonusului pielii. Tratamentul este completat de efectul de aromaterapie, conferit de extractele de ylang ylang, levantica si mandarin. Acestea relaxeaza si rasfata simtul olfactiv, conferind senzatia de liniste, de “bine general”.

Impachetari corporale
Cel mai mare organ al corpului nostru este pielea, de aceea, pentru sanatatea acesteia, corpul nostru foloseste o cantitate importanta de oxigen, minerale si vitamine. Acest consumator de “energie” trebuie ajutat si din exterior pentru a reface stocul de substante necesare sanatatii dermului. Impachetarile spa profesionale cu produsele naturale ajuta circulatia sangvina, asa incat oxigenul, mineralele si alti nutrienti sunt folositi de piele in mod optim. La Del Mar, veti gasi game specializate de impachetari corporale, pe categorii de probleme. Cateva dintre obiectivele urmarite cu ajutorul impachetarilor corporale: detoxifierea si remodelarea corporala cu extractul de ceai verde, hidratarea si reintinerirea pielii cu mango, fructul pasiunii si rodie si multe altele.

Ritualuri Spa
Cea mai complexa experinta spa este, fara indoiala, ritualul. Acesta este mai mult decat o inlanturire de proceduri spa, este un ceremonial sofisticat, care incepe de la intrarea in spa, continua cu momentele de relaxare dinaintea tratamentului propriu-zis si nu se sfarseste odata ce clientul paraseste spa-ul, ci ii ramane pentru multa vreme in memorie.

Capsula Dermalife Spa Feng Shui
Impachetarile corporale se realizeza in Capsula Dermalife Spa Feng Shui – un complex de tratamente, care combina multiple functii din gama tratamentelor de relaxare si corporale, precum: sauna umeda si sauna uscata, cromoterapie, raze infrarosii, vibromasaj, sistem vitaminizant si mineralizant, aromaterapie. Tratamentul cu raze infrarosii determina incalzirea tesuturilor, crescand metabolismul local. Prin incalzirea tesutului adipos este favorizata arderea grasimilor, oxigenarea tesuturilor tratate, imbunatatirea fluxului sangvin datorita vasodilatatiei.