Rutina zilnica pentru un posterior frumos

Rutina zilnica pentru un posterior frumos 

In numarul trecut va prezentam cateva exercitii simple, care va pot ajuta sa aveti un posterior frumos. Daca ati inceput sa le faceti, va felicitam. Sunteti pe drumul cel bun. Daca inca nu va gasiti timp pentru ele, v-am pregatit ceva si mai simplu. Iata cum puteti pune la treaba fesierii, fara prea mare efort:

HealthyMergeti pe jos cat de mult puteti. Profitati de fiecare ocazie pentru a face cativa pasi. Lasati-va masina cat mai departe de locul unde trebuie sa ajungeti. Cu cat megeti mai mult pe jos, cu atat mai bine!

Urcati pe scari. Nimic nu e mai bun pentru tonifierea fesierilor vostri decat putina urcare! Incercati sa urcati cate doua trepte, alternand ritmul rapid cu cel lent, impingand tare in picioare.

Tineti-va fesierii incordati. Atunci cand gatiti, cand sunteti in autobuz, cand stati la coada, la dus, orice ati face in pozitie verticala, respirati adanc si mentineti pozitia.

Sporturi care tonifiaza fesierii:

Alergarea nu numai ca topeste grasimea, dar este minunata si pentru fesieri.

Urcarea pe munte plimbarea pe munte in sus si in jos iti lucreaza fesierii in multe feluri. Profita de orice astfel de ocazie!

Inotultoate miscarile de inot iti lucreaza muschii si iti construiesc masa musculara. Inotul cu flippers este si mai eficient. 

Dansulorice tip de dans este excelent pentru tonifierea fesierilor. Iata un motiv in plus sa iesiti sambata seara in oras!

Sporturile de iarna, in aer liber si cele extreme: schiatul, schiatul pe placa, windsurfing-ul, skating-ul, wake boarding-ul si toate celelalte sporturi extreme implica miscari de impingere care presupun extensia picioarelor – perfect pentru tonifierea fesierilor.  

Power Plate-ul antrenamentul accelerat pe baza de vibratii cu Power Plate are nenumarate beneficii. Exercitiile standard pentru picioare, fara greutati suplimentare, executate pe Power Plate tonifiaza rapid muschii fesieri, ard grasimea si reduc celulita.

 

Echipa Del Mar