S-a deschis Vila de Arte

 

Spaventura – Wellness Breaks

Offers

S-a deschis Vila de Arte

 

Vila ArteDin luna mai 2013, in strada Nicolae Ionescu nr.11, Sector 1, Bucuresti, si-a deschis portile VILA DE ARTE, ce va ofera acum, intr-o locatie eleganta cu un ambient specific picturii contemporane romanesti, o varietate de activitati artistice si culturale destinate copiilor si adultilor.

Sub o indrumare calificata puteti participa la ateliere de pictura, teatru si canto, dar si la alte activitati adiacente acestor domenii.

Fiecare dintre noi putem face mai mult pentru propria persoana pentru copilul nostru, pentru cei din jur si, implicit, pentru societate, prin investitia in propria constiinta, prin ascensiunea pe plan individual cu ajutorul artei.

Yoga pentru copii

 

yogaDespreSpa si Little London va propun un nou program pentru copii, care urmeaza sa se desfasoare saptamanal, in weekend, la Scoala Little London din Pipera. Este vorba despre cursuri de yoga pentru copii.

Primul curs se va desfasura sambata, 8 iunie, la ora 10.00 – la Scoala Little London Pipera  – Erou Iancu Nicolae nr. 65.

Costul unei sedinte este de 25 de lei / copil, iar grupa va cuprinde un numar maxim de 15 copii. Varsta minima a copiilor care pot participa: 6 ani. Cursul se va desfarura in limba engleza si va fi sustinut de catre profesorul Sn. Mangaldharma (Avisek Majumdar).

Pentru detalii despre curs puteti consulta: http://www.desprespa.ro/Comunicate-de-presa-parteneri/Yoga-pentru-cop

Prezentarea profesorului o gasiti la: http://tinyurl.com/be3jl2p

Pentru confirmarea  participarii dar si pentru orice intrebari, puteti contacta:

Oana Praporgescu
Office Manager

Little London Pipera School
M : 0723.313.352
Tel: 0371.491.873
Fax: 0732.778.770

oana.praporgescu@littlelondonpipera.ro
www.littlelondonpipera.ro