Ten hidratat in fiecare zi?

 

Ten hidratat in fiecare zi?

 

 

beautyDespre Intraceuticals, s-au spus si se vor spune in continuare, multe. Valentina Pelinel il considera un “tratament de rasfat” pentru pielea ei, care, in numai 40 de minute, ii face un “ten de copil”. Dana Sota declara ca s-a “indragostit” de Intraceuticals la prima vedere si iubeste sa poata alege booster-ul de care simte ca are nevoie in acel moment.  Il iubim pentru ca ne face sa aratam mai tinere, mai vesele, ne reda zambetul pe buze. Si asta de la prima sedinta.

Ce trebuie sa facem dupa terminarea celor sase sedinte incluse in tratamentul initial, pentru a mentine gradul de hidratare obtinut in urma tratamentului de pornire? In principu, avem de facut acelasi lucru pe care il avem de facut in cazul oricarui tratament (in special al celor non-invazive).

Dna dr. Andreea Danescu, Trainer Intraceuticals ne explica de ce, dupa terminarea celor sase sedinte saptamanale de Intraceuticals, avem nevoie de sedinte de intretinere lunare (una pe luna). “Studiile clinice au aratat ca, la terminarea sedintelor saptamanale, 99 % dintre indivizi ating gradul optim de hidratare”, ne spune doamna dr. Danescu. “In acelasi timp, structura acidului hialuronic in matrixul dermic este refacuta complet, fiind stimulata de asemenea si productia de colagen si elastina”, aduga aceasta.

Acidul hialuronic este un polizaharid continut in mod natural de corpul nostru, care in momentul in care se deshidrateaza este metabolizat, disparand din derm. Deoarece principalul factor al imbatranirii tegumentului il reprezinta deshidratarea survenita odata cu trecerea timpului, cauzata de numarul din ce in ce mai redus de molecule de acid hialuronic functionale, sedintele de intretinere lunare sunt absolut necesare pentru a preveni degradarea structurii dermului si astfel, pentru a opri imbatranirea tegumentului.

In concluzie, cele sase sedinte saptamanale, desi ofera hidratare optima, nu au capacitatea de a impiedica degradarea naturala a acidului hialuronic. Sedintele de intretinere, facute lunar, pastreaza beneficiile obtinute in urma tratamentului Intraceuticals si prelungesc efectele acestuia, marind durara de viata a moleculelor de acid hialuronic.

Sa nu uitam, deci, de sedintele de intretinere. Ele ne ajuta sa mentinem un rezultat minunat, pe termen lung. Si nu dureaza decat 40 min – 1 ora/luna.

 

Va asteptam cu drag, o data pe luna, la Intraintretinere!