Tips and tricks for your look

Tips and tricks for your summer look

 

Iata ceva ce pare greu de crezut: faptul ca stai bine cu greutatea, nu inseamna ca rezistenta ta fizica este neaparat mai buna!

Daca alergi minute in sir pe banda de alergat, vei observa apoi cantarul aratandu-ti mai putin, dar este posibil sa nu fi scazut din masa grasa. In 2011, un studiu regasit in Jurnalul Obezitatii din USA, dezvaluie faptul ca efectele antrenamentului aerobic regulat asupra masei grase sunt neglijabile. In schimb, antrenamentele scurte, de intensitate ridicata, unele care nu includ neaparat exercitii cardio, s-au dovedit a fi mult mai eficiente in reducerea tesutului adipos fata de orice alte tipuri de exercitii.

Iata cateva exercitii pe care le poti include in antrenamentele tale, pentru a-ti creste conditia fizica, in special pentru a-ti contura foarte frumos muschii abdominali:

 

vera 001

 

 

 

1.  a. Stai intinsa cu palmele pe podea, picioarele ridicate si genunchii usor indoiti.

 

vera 002

b. Ridica-ti soldurile de pe sol, si fa o usoara rasucire spre dreapta. Revino la pozitia initiala si apoi repeta miscare, dar rasuceste-ti soldurile spre stanga. Repeta miscarile intre 15-20 de ori a cate 3-4 serii.

 

 

 

 

vera 003

 

 

2.  a. Aseaza-te intinsa pe o parte, sprijinita pe cot. In cealalta mana, apuca o greutate si tine bratul intins spre inainte, in dreptul umarului.

 

 

 

 

 

vera 005

b. In timp ce ridici bratul spre tavan, fa o usoara arcuire a soldurilor spre aceeasi directie. Revino la pozitia initiala si repeta miscarea de 20 de ori. Apoi schimba sprijinul pe bratul stang si fa aceeasi arcuire, cu tot atatea repetari intr-o serie. Executa 4 serii.

 

 

 

Pune in practica ponturile noastre, ori de cate ori ai timp, si vei avea mereu o forma fizica de invidiat!