Top combination 4 winter glowing face!

Ten ferm si luminos

cu Rejuvenate + Booster de colagen

  

Dermul si hipodermul contin fibroblaste – celule care mentin structura pielii producand constant colagen nou. Pe masura ce inaintam in varsta, numarul fibroblastelor se reduce si metabolismul lor incetineste. In plus, reteaua de fibre existente de colagen se degradeaza cauzand riduri si “lasarea pielii”. Tenul matur pierde anual 1-2% din depozitele de colagen datorita degradarii fibrelor de colagen si a incetinirii metabolismului fibroblastelor.

Ce este de facut? Cum ne putem conserva rezervele de colagen?

Noi va propunem o combinatie de doua tratamente de ultima ora: infuzia de Rejuvenate cu booster de colagen de la Intraceuticals (lansata cu cateva saptamani in urma) si radiofrecventa tripolara faciala. Fiecare dintre cele doua tratamente are rolul ei specific si rezultate garantate. Efectuate impreuna, efectul fiecaruia in parte este potentat, iar rezultatele sunt pe masura.

Infuzia de Rejuvenate + Booster de colagen

Trebuie sa recunoastem cu toata sinceritatea ca aceasta infuzie NU contine colagen! De fapt, daca un produs pretinde acest lucru, va recomandam sa cercetati mai atent.

Ce contine intr-adevar infuzia de Rejuvenate cu booster de colagen este un complex puternic de peptide care STIMULEAZA producerea de colagen. Rezultatul: reinnoirea si refacerea structurii pielii, refacerea volumului si a fermitatii tenului. In acelasi timp, pielea devine mai elastica, mai densa.