Tratamentul petelor pigmentare cu Opulence de la Intraceuticals

 

Opulence este un tratament calmant, relaxant si potrivit pentru pielea depigmentata. Într-un singur tratament, pielea ta va arăta mai întinerită, mai strălucitoare și mai strălucitoare. Nuanța neuniformă a tenului este echilibrată, pielea ta arată și se simte hidratată, întinerită, strălucitoare și proaspătă.

Cum funcționează infuzia

Tratamentul Opulence-trei utilizări pentru a obține rezultate imediate și semnificative:

A. Oxigenul sub presiune ușoară ajută la umplerea substanțelor active prin sfidarea vârstei în straturile mai profunde ale pielii, calmând și calmând în același timp pielea.

B. O mulțime de ser unic conține acid hialuronic, o combinație puternică de vitamine și antioxidanți și un amestec de iluminatori botanici. Acidul hialuronic ajută la hidratarea imediată a pielii, rezultând o fermitate sporită, reducerea liniilor fine și a ridurilor și îmbunătățirea contururilor feței. Iluminatorii ajută la echilibrarea tonului pielii, în timp ce vitamina C protejează și apără împotriva daunelor mediului cauzate de mediu și îmbătrânirea prematură a pielii.

C. Suportul pentru produsele de tratament oferă straturi esențiale pentru a suplimenta nutrienții și încapsulează tenul pentru un efect sinergic și rezultate de lungă durată.

Pasul 1: Infuzie Opulence

Acesta este primul pas în transformarea pielii. Oxigenul sub presiune rece, calmant, îmbunătățește absorbția opulenței serului și crește în mod natural nivelul de umiditate al pielii, în timp ce vitaminele și antioxidanții protejează și protejează. O combinație de acid hialuronic, vitaminele A, C, E și ceai verde are ca rezultat imediat un ten mai fin, cu linii fine și riduri reduse, volum și fermitate îmbunătățite. Un amestec de iluminatori botanici și vitamina C supra-concentrată ajută la controlul formării melaninei și la echilibrarea nuanței neuniforme a pielii. Tenul tău. va hidrata, mai luminos și strălucitor de sănătate și vitalitate. Rezultatele nu sunt doar imediate, ci continuă să se îmbunătățească și în zilele următoare.

Pasul 2: Gel hidratant Opulence

Acoperiți și mențineți rezultatele. cu suport pentru produse de tratament. Gelul hidratant cu acid hialuronic din categoria opulență oferă următorul strat de hidratare care încapsulează umiditatea și creează o barieră invizibilă împotriva pierderii de umiditate. Conține un amestec de iluminatori botanici și vitamina C supra-concentrată care are nuanța țintă ton inegal. Aplicați de două ori pe zi. Folosit în această etapă și gel de întinerire pentru conturul ochilor-cu formulă specială pentru zona delicată a ochilor cu concentrație mare de acid hialuronic dublă categorie.

Pasul 3: Crema Opulence

Ultimul pas în procesul de depunere a hialuronică. Acest produs este bogat in umiditate, contine acid hialuronic multi-categorie care asigura o hidratare intensa si un amestec de iluminatori botanici si vitamina C supra-concentrata, incapsuleaza hidratarea si ajuta la refacerea stralucirii naturale a pielii. Acest proces de pilire hialuronica oferă o hidratare de neegalat și rezultate de lungă durată. Utilizarea în continuare a produselor de sprijin pentru tratament este o etapă esențială în extinderea beneficiilor. Aplicați de două ori pe zi și pregătiți-vă să fiți impresionat.