V-ati vazut vreodata aura?

V-ati vazut vreodata aura?

Body Chakras1939

 

Stiti cum arata aura dumneavoastra? Daca doriti sa o vedeti, va recomandam o vizita la Eurodiagnostic. Aici o veti gasi pe Liliana Craciunoiu, cu ajutorul careia veti descoperi o tehnologie a viitorului. Delta Scan este un dispozitiv de biorezonanta magnetica*, ce permite determinarea nivelul energetic al intregului organism si vizualizarea aurei si a chakrelor pe ecranul monitorului sau. Imaginea este fantastica!

Mai mult decat atat sau in primul rand, Delta Scan este un dispozitiv de diagnostic si tratament personalizat, care, spre deosebire de procedurile conventionale, nu foloseste electrozi, fotografii, radiatii sau alte metode invazive.

Delta Scan ne ajuta sa ne facem o imagine de ansamblu asupra starii de sanatate actuale dar si asupra riscurilor sau predispozitiei spre imbolnavire. Pronosticul bolii este determinat cu 1-5 ani inainte de manifestarea acesteia. Aparatul detecteaza atat bolile prezente in organism, precum si cauzele evolutiei lor.

„Dispozitivul scaneaza corpul nostru energetic si ofera detalii despre nivelul energetic al fiecarei celule, mergand in profunzime, pana la nivel cromozomial. Orice afectiune poate fi astfel detectata in corpul energetic, inainte ca ea sa se manifeste in corpul fizic, permitand preventia si tratarea adecvata a starii respective. Cu ajutorul acestui dispozitiv, se realizeaza o scanare completa a organismului si se descopera, pana la cele mai mici detalii, diferite tipuri de patologii, paraziti, influente toxice sau biologice (de exemplu alergii) si chiar influentele emotionale /psihologice si afectiuni genetice”, ne explica Liliana Craciunoiu.

Daca v-am starnit interesul, puteti face o programare la Eurodiagnostic, la telefon 0747 016 006.

*Biorezonanta magnetica scaneaza atat corpul fizic cat si corpul energetic, emotional si mental.