Vanilla Fat Burner


Vanilla Fat Burner

 

BeautyPrimul lucru pe care ar trebui sa-l facem dupa antrenament ar fi sa “re-umplem” rezervele de glycogen (energie) din muschi. Ideal este ca dupa fiecare antrenament sa consumi un smoothie pe baza de carbohidrati si proteine.

De aceea, la Del Mar veti gasi tot timpul Vanilla Fat Burner, un smoothie care imbina absolut delicios aromele laptelui de migdale, ale bananei (carbohidrat) si ale vaniliei.

Avantajul pe care il constituie carbohidratul (banana) in acest shake este acela de a opri secretia de cortisol, hormonul pe care corpul nostru incepe sa-l  secrete spre sfarsitul antrenamentului. Cortisolul este raspunsul organismului in fata unor situatii stresante, cum ar fi antrenamentul.

In concluzie, cel mai bun lucru pe care il putem face dupa antrenament este sa consumam Vanilla Fat Burner (shake care contine atat carbohidrati cat si proteine). Acest shake te ajuta să iti recapeti energia dupa antrenament si sa iti dezvolti masa musculara. Creste satietatea si reduce apetitul pentru mancare, contribuind in acest fel la pierderea in greutate.

Il puteti comanda la Del Mar, unde il veti gasi proaspat preparat in dimineata zilei respective, de catre cei de la Iconic.

 

Ingrediente: lapte de migdale, banana, proteina cu vanilie.

 

Aport nutritional: 263 kcal / porţie 300 ml.