voucher spa

 

  
La Del Mar Medical Spa, voucher-ul spa a fost inlocuit cu gift cardul spa – un instrument de plata modern, reincarcabil, utilizabil in transe, care rasplateste fidelitatea clientului

     Del Mar Medical Spa are placerea sa va prezinte primul gift card reincarcabil, utilizabil in transe, care rasplateste fidelitatea clientului.

     Acum poti oferi celor dragi un tratament spa, prin intermediul unui instrument electronic de plata modern si flexibil, care le da posibilitatea sa il utilizeze in transe si sa acumuleze puncte de loialitate in acelasi timp.
     Gift cardul este de fapt un card de debit, care se activeaza la achizitionarea acestuia. El poate fi incarcat cu orice suma dorita. Astfel, la achizitioarea gift card-ului Del Mar aveti doua optiuni. Puteti cumpara un pachet de servicii pe care il alegeti chiar dumneavoastra din meniul spa Del Mar, achitand suma corespunzatoare serviciilor alese. O alta posibilitate este sa incarcati cardul cu o suma fixa, de exemplu 200 de lei, urmand ca cel caruia i-l oferiti sa opteze singur pentru un anumit tratament spa sau pentru mai multe. Daca pretul serviciilor spa alese este mai mic decat suma cu care ati incarcat cardul, posesorul acestuia ramane cu o diferenta pe care o poate cheltui ulterior, dupa cum doreste. Daca a ales un pachet de servicii mai scump decat suma incarcata, atunci acesta poate achita diferenta pe loc.
Posibilitatea utilizarii in transe a cardului se refera la faptul ca posesorul acestuia poate alege sa vina de mai multe ori si sa beneficieze de mai multe servicii spa, in limita sumei incarcate initial.
In acelasi timp, fiecare noua vizita la Del Mar inseamna, pentru posesorii cardului, acumularea de puncte de loialitate, cu echivalenta in bani. In plus, la reincarcarea unei noi sume de bani, acestia primesc noi puncte de loialitate.
     Gift cardul este un instrument de plata modern, care ii permite utlizatorului controlul permanent al situatiei soldului disponibil, precum si al tranzactiilor efectuate, prin intermediul unei aplicatii, care poate fi consultata on-line, la  www.giftpack.pl
     Forma de prezentare a cardului este cea de mai sus, fiecare gift card fiind atasat unui suport din carton, cu o imagine identica, asa cum se vede si in poza atasata. Pe suportul de carton veti gasi un loc liber, special pentru a scrie un mesaj persoanei careia ii oferiti cadoul.