Wedding workout

               

 Wedding Workout

 

 

In urmatoarele numere ale newsletterului nostru, va vom prezenta cateva exercitii pentru a arata perfect in noaptea nuntii. Cea mai expusa parte a corpului o reprezinta bratele. Chiar daca nu vreti sa aruncati buchetul in celalalt colt al salonului, bratele trebuie sa fie perfecte pentru poze.

 

 

Triceps kick back

Genunchii flexati, spatele drept, cat mai aplecat, cu coatele pe langa corp; extindeti antebratele pana ce acestea sunt paralele cu solul.

poza3poza4

 

Flotari T

Se porneste din pozitia de flotare; dupa executarea primei flotari rotiti trunchiul, ridicand bratul pana cand ajunge perpendicular pe sol. Mentineti pozitia 3 secunde, iar dupa o alta flotare, repetati miscarea si pe cealalta parte. Pentru a executa mai usor exercitiul acesta, efectuati exercitiul stand in genunchi.

 

poza6poza5

 

 

Presa pentru umeri

Cu picioarele departate la o lungime de umeri, o gantera in fiecare mana si palmele orientate spre interior; intindeti bratele deasupra capului.

poza2poza1

Din fiecare exercitiu, va recomandam sa efectuati cate 12-15 repetari, cu pauze de 60 de secunde intre repetari, 2-3 serii.

Pentru mai multa eficienta, va invitam la Del Mar, pentru Del Mar Intensive Training, antrenamentul pe Power Plate, pe baza de intervale.

Cu drag,
Echipa Del Mar