Tendinte in fitness 2016

Esti gata pentru primavara 2016?
02/Mar/2016
Spalatul vaselor arde calorii?
08/May/2017

Tendinte in fitness 2016

2-power-plate-home-page

Te-ai plictisit de exercitiile de la sala? Nu-ti place aglomeratia din orele de varf? Simti nevoia sa incepi aceasta primavara cu ceva nou, care sa te motiveze? Ei bine, nu esti singura. Cei care studiaza si lanseaza tendintele in fitness au scos la lumina un nou concept, care ar putea fi exact ceea ce cauti: boutique fitness. Boutique fitness – noul concept combina aparatura de ultima generatie, sesiuni personalizate de training, intreaga atentie a trainerului specializat si, cel mai important: rezultate MAXime. 

Noul concept se raspandeste rapid in US si in tarile occidentale pentru ca se adreseza direct dorintelor si nevoilor specifice fiecarui client si nu unui grup de clienti. Se pare ca oamenii renunta sa isi mai faca abonamente anuale sau lunare cu numar nelimitat de intrari in sala de gimnastica pentru ca oricum nu ajung la sala, neavand un trainer care sa ii motiveze si sa ii monitorizeze, rezultaul final fiind lipsa unui REZULTAT concret si totala ineficienta (bani aruncati pe fereastra).

In opozitie cu sistemul clasicului abonament la sala, la fitness boutique lucrezi numai personalizat. Inca de la prima sedinta esti evaluata si stabilesti, impreuna cu trainer-ul obiectivele sesiunilor de training, numarul de sedinte, durata si frecventa acestora. Ai optiunea sa cumperi pachete de 5, 10, 20 sau poate chiar mai multe sedinte, pe care te angajezi sa le efectuezi intr-un anumit timp, dar ai si varianta de a plati la sedinta, in situatia in care programul nu iti permite un angajament ferm. In acest fel, stii exact pentru ce platesti si ai total control asupra bugetului alocat acestei activitati. Si rolul trainerului este unul special in aceasta situatie, acesta devenind un adevarat coach, cu rolul de a insoti clientul in procesul de schimbare si apoi de mentinere a unui stil de viata sanatos.

Ti se pare ca ti se potriveste noul concept? Daca da, te invitam la antrenament pe Power Plate, care iti ofera toate beneficiile boutique fitness-ului si in plus, datorita vibratiilor emise de catre acest aparat al viitorului, dureaza numai 30 de minute. In concuzie: rezultate maxime cu efort minim = eficienta MAXIMA!

 

 

Leave a Reply