Aquagym nu mai este fitness pentru bunicute

18 iunie 2015
18/Jun/2015
Del Mar Special – Summer Edition
02/Jul/2015

Aquagym nu mai este fitness pentru bunicute

PhotoGrid_1405585033294

Diversitatea este ingredientul principal al unei vieti active, de aceea cautam tot timpul sa iesim din rutina si sa incercam forme noi de activitate fizica. Inotul este o forma de miscare minunata pentru orice anotimp. Inotul in aer liber este, desigur si mai sanatos. Aquagym-ul este si mai eficient si ultra sanatos, de aceea va oferim aceasta alternativa racoraoasa si super distractiva pentru zilele toride de vara.

Desi am pornit cu o mica reticenta la prima sedinta de aquagym, am sfarsit-o prin a iubi aceasta forma de antrenament. Si asta datorita lui Cristi, antrenorul nostru, care a transformat-o intr-o ora de distractie si voie buna.

Iata doar cateva motive pentru care ar trebui sa o incerci si tu:

1. Aquagym nu mai este fitness pentru bunicute!

Va trebuie doar zece minute sa va convingeti. In 2015, aquagym-ul este un antrenament conceput inclusiv pentru tineri de 20 de ani super fit.

2. Se poate particulariza in functie de orice nivel de pregatire fizica. Este maestria instructorului conceperea programelor special adaptate nivelului fiecaruia, in sensul cresterii sau descresterii dificultatii miscarilor. El va hotara utilizarea unei centuri plutitoare care sa te tina la suprafata sau realizarea intregului antrenament fara centura, “calcand apa” in permanenta, ceea ce intensifica activitatea cardio.

3. Nu esti in competitie cu nimeni. Esti tu cu corpul tau, pe care ii simti ca pe un instrument in atingerea starii de bine, si nu ca pe un ornament.

4. Exercitiile in apa iti imbunatatesc performanete in activitatile de mare impact, precum alergare, aerobic si sporturi de echipa precum fotbal sau softball. Iti vei intari musculatura fara greutati suplimentare care iti pun in pericol sanatatea articulatiior.

5. Este un antrenament complet, fantastic si pentru sistemul limfatic. Aceste extra beneficiu ne face sa simtim o stare de bine dupa terminarea sesiunii de aquagym. De aceea, in loc sa ne simtim epuizati, dupa o sedinta de fitness in apa ne vom simti revigorati.

Va asteptam la clasele noastre de aquagym, incepand de cu 2 iunie si pana la sfarsitul verii.

 

Cu drag,

Echipa Del Mar

 

 

Leave a Reply