Iconic Spring

Surse de energie
27/Feb/2016
Esti gata pentru primavara 2016?
02/Mar/2016

Iconic Spring

 BASIC DETOX 2


Iconic Health este un proiect de nutriție și lifestyle sănătos, 100% românesc, creat din dorința de a oferi o sursă de alimentație proaspătă și sănătoasă. Programul Iconic Health cuprinde Iconic Juices – sucuri și smoothie-uri presate la rece, raw, naturale, fără adaos de apă sau zahăr, arome sau conservanți, Iconic Food – mâncare sănătoasă, preparată de nutriționistul Iconic Health, cu aport caloric calculat inteligent și Iconic Detox – diferite programe de detoxifiere și programe personalizate în funcție de particularitățile fiecărui organism în parte.
 
Detoxifierea este un program ce îndepărtează toxinele şi stimulează metabolismul, ceea ce conduce la o funcţionare mai bună a organismului şi o eliminare mai facilă a kilogramelor în plus. Dietele detox pot varia de la un simplu plan bazat pe consumul de legume, fructe şi mâncare neprocesată, eliminarea cofeinei, a alcoolului şi a zahărului rafinat, până la o dietă mult mai strictă, bazată doar pe consumul de sucuri. Sunt aceste diete dăunătoare organismului? Depinde doar de noi. Cel mai neinspirat program este cel în care caloriile sunt limitate la mai puţin de 900 pe zi şi se bazează pe diverse produse laxative. La polul opus, cel mai bun program este cel care oferă o dietă echilibrată, de asemenea scăzută în calorii, dar care combină vitaminele şi antioxidanţii din fructe şi legume proaspete, cu fibre şi proteine din mâncarea solidă, gătită cât mai puţin.
 
Iconic Health a conceput cu deosebită grijă 3 programe de detoxifiere Iconice (Basic Detox, Advanced Detox, Master Detox) menite să te ajute să te detoxifici într-un mod cât mai simplu, sigur şi în acelaşi timp eficient, fără a-ţi perturba în vreun fel activitatea cotidiană. Am combinat experienţa noastră în detoxifiere, cu cunoştinţele medicilor nutriţionişti şi am creat aceste programe ţinând cont că nevoile oamenilor sunt diferite şi, în aceeaşi măsură, oamenii sunt diferiţi. Ca urmare şi programele de detoxifiere trebuie să fie diferite. Programele Iconic Detox se adresează atât oamenilor care nu au mai încercat niciodată o detoxifiere sau oamenilor care au un stil de viaţă foarte solicitant, atât intelectual cât şi fizic (Basic Detox), oamenilor care au o oarecare experienţă în detoxifiere (Advanced Detox), precum şi celor super experimentaţi (Master Detox).
 
Pentru rezultate maxime, obținute într-un timp cât mai scurt, dar într-un mod sănătos, recomandăm ca detoxofierea să fie însoţită de terapii menite să faciliteze eliminarea toxinelor. Am stabilit o colaborare cu unul dintre cele mai cunoscute centre medicale Spa din Bucureşti – Delmar Medical Spa.
 
Iconic Detox este primul serviciu din România care dezvoltă programe personalizate de detoxifiere pentru fiecare client în parte, în funcție de nevoile, de limitările medicale sau de preferințele culinare ale acestuia.
 
Între 1 – 8 martie, Iconic Health vă pune la dispoziție aceste programe de detoxifiere la un preț promoțional. Comenzile se efectuează online  pe http://www.iconichealth.ro/ și beneficiați de 15% reducere la programul Iconic Detox preferat.
 
Pentru detalii, accesați: http://www.iconichealth.ro/iconic-detox/despre-detox

Leave a Reply