Masajul anticelulitic

Tratamentele anticelulitice
28/Feb/2023
Refacerea fermitatii pielii
28/Feb/2023

Masajul anticelulitic

Masajul anticelulitic este o modalitate eficientă de a scăpa de celulita inestetică și de a-ți îmbunătăți aspectul pielii. La DelMar, oferim tratamente personalizate de masaj anticelulitic care ajută la reducerea aspectului de coajă de portocală și la îmbunătățirea tonusului pielii.

Ce este celulita și de ce apare? Celulita este o acumulare de celule adipoase sub piele care determină apariția aspectului de coajă de portocală. Aceasta apare de obicei în zone precum coapse, fese, abdomen și brațe, și poate fi cauzată de factori precum alimentația nesănătoasă, inactivitatea fizică, tulburările hormonale și ereditatea.

Masajul anticelulitic se concentrează pe zonele cu celulită prin utilizarea unor tehnici speciale, cum ar fi masajul de drenaj limfatic. Aceste tehnici ajută la reducerea inflamației, la îmbunătățirea circulației sanguine și la eliminarea toxinelor din corp.

La DelMar, echipa noastră de specialiști în masaj anticelulitic va crea un plan de tratament personalizat, adaptat nevoilor și obiectivelor tale individuale. O sesiune tipică de masaj anticelulitic poate dura între 30 și 60 de minute și poate fi combinată cu alte tratamente, cum ar fi exfolierea și impachetarile cu produse naturale, dar si bandajele anticelutitice pentru a obține rezultate maxime.

Este important să menționăm că masajul anticelulitic este o metodă non-invazivă de a trata celulita și poate fi combinat cu un stil de viață sănătos, care include alimentația echilibrată și exercițiile fizice regulate, pentru a obține cele mai bune rezultate.

La DelMar, suntem dedicați îmbunătățirii aspectului și sănătății pielii tale prin intermediul unor tratamente personalizate, cum ar fi masajul anticelulitic. Contactează-ne astăzi pentru a programa o consultație și pentru a afla cum putem ajuta să îți îmbunătățești aspectul pielii și să te simți mai încrezător în corpul tău.

Comments are closed.