Piele mai sanatoasa in 30 de minute?

Curatenia de primavara
08/May/2017
16/Oct/2017

Piele mai sanatoasa in 30 de minute?

Stiam ca alegele fac minuni, dar nu stiam ca acum exista in varianta micronizata, impregnate in bandaje anticelulita, combinate cu iarba tigrului, cafeina si ulei de menta. Si mai ales, nu ne imaginam ca in numai 30 de minute, aceste bandaje (care pot cuprinde corpul de la glezne pana sub sani) fac atat de multe lucruri: elimina lichidele in exces, inlatura senzatia de picioare umflate, dreneaza celulita, stimuleaza lipoliza si metabolismul grasimilor, reactiveaza microcirculatia si cresc afluxul de sange. Astfel incat, dupa inlaturarea bandajelor pielea devine uniforma si tonifiata, compacta, cu un aspect neted si hidratat.

Ingredientul cheie al bandajelor este, asa cum ziceam, o alga din Marea Nordului bogata in minerale si vitamina C, care favorizeaza eliminarea lichidelor in exces si regleaza metabolismul celular, ceea ce conduce la reducerea stratului de grasime.

Celalalt ingredient important, iarba tigrului, reface tesutul conjunctiv, elimina senzatia de picioare umflate si favorizeaza drenarea celulitei, printr-o dubla actiune: vaso-protectiva si de vindecare a tesutului.

De remarcat este si efectului cafeinei, care actioneaza ca vasodilatator si favorizeaza oxigenarea sangelui, stimuleaza lipoliza si metabolismul grasimilor.

Fie ca aveti picioarele umflate si grele, fie ca va luptati cu aspectul de coaja de portocala, fie ca doriti sa va remodelati silueta, impachetarea cu bandajele hiperemice de la Selenia va va da un boost pentru a incepe un program de adaptare la corpului la schimbarile aduse de primavara.

 

Va asteptam cu drag sa le testati!

 

 

Leave a Reply