Save the date: 15 mai DETOX WEEK-END !

Vanilla Fat Burner
15/Apr/2014
10 Aprilie 2014
25/Apr/2014

Save the date: 15 mai DETOX WEEK-END !

REFRESH, RESTART!

 

 

BlogIa-ti cateva zile libere doar pentru tine. Inscrie-te acum in programul de detoxifiere si relaxare!

Restart, Refresh este un program de 4 zile dedicat unei detoxifiere complete, atat la trup cat si la suflet. Impreuna cu cei mai buni profesionisti Pescariu Sports & SPA, Iconic Healthy by Camelia Sucu, Del Mar Medical SPA si Beauty District, am pregatit un program special pentru tine. Timpul petrecut in mijlocul naturii, fara semnal la telefon, fara stres si fara poluare, complementat de un program de nutritie cu 6 mese pe zi, sport, masaje si seminarii de dezvoltare personala te va ajuta sa te refaci si sa incepi vara cu un tonus mult mai bun.

Sezonul evenimentelor si al concediilor la mare sau la munte va fi mult mai usor cu un astfel de inceput in forta: regimul alimentar sanatos va fi mai usor de urmat dupa programul “Refresh, Restart”, si vei putea continua acasa plina de energie si cu mai multa informatie despre corpul tau si despre nevoile nutritionale.

Cum va arata o zi din program?

Desi fiecare zi este organizata altfel, te poti astepta sa incepi fiecare zi cu un suc delicios energizant, sa continui cu o sedinta de sport in natura si apoi o ora de masaj. La pranz vei avea o salata delicioasa, iar dupa-masa o poti petrece citind, plimbandu-te, intr-o sedinta de coaching personal sau jucand badminton. Seara o vom petrece intr-un workshop de dezvoltare personala, relaxandu-ne sau vizionand un film tematic. Cina consta intr-o supa, iar stingerea se da devreme – somnul este foarte important pentru refacerea celulelor si detoxifierea organismului.

Inchipuie-ti: 4 zilei numai si numai pentru tine!

Mai multe detalii poti afla accesand: http://cabanahadar.ro/detox/

Leave a Reply