Scapa de kilogramele « castigate » de sarbatori cu ajutorul lui Power Plate

17 ianuarie 2014
23/Jan/2014
MASAJ PENTRU VOI DOI
27/Jan/2014

Scapa de kilogramele « castigate » de sarbatori cu ajutorul lui Power Plate

Top 3 exercitii de slabit pe Power Plate

 

Revenirea dupa sarbatori nu este usoara, dar nici atat de dificila pe cat avem impresia. Pentru a ne atinge scopul, este nevoie doar de putina ambitie si mai multa disciplina in alimentatie.

Primele antrenamente vor fi de acomodare, incepand cu o incalzire generala bine pusa la punct pentru a preveni accidentarile. Antrenamentul va avea o intensitate mica spre medie si va fi fara greutati, acordand prioritate principalelor grupe musculare, precum muschii coapselor si cei ai pieptului. Aceste grupe musculare sunt formate din fibre musculare mai dense, ceea ce face ca, in cadrul exercitiilor care implica aceste zone, sa se consume o cantitatea mai mare de calorii.

Iata cateva exemple de exercitii care ne ajuta sa consumam multe calorii:  

1. Fandari pentru tonifierea coapselor si posteriorului

2. Plank

3. Clasica flotare

O exemplificare in detaliu a exercitiilor propuse mai sus puteti vizualiza chiar in numarul 34 al newsletter-ului nostru, din data de 17 ianuarie 2014, accesand linkul: https://delmarmedspa.ro/scapa-de-kilogramele-castigate-de-sarbatori-cu-ajutorul-lui-power-plate/

Sa nu uitam ca antrenamentele pe Power Plate nu ne ajuta numai sa slabim. Antrenamentul accelerat, pe baza de vibratii creste nivelul serotoninei (hormonul fericirii) si inhiba cantitatea de cortisol (hormonul stresului).

Sfatul nostru: incepeti anul 2014 pe Power Plate si veti fi plini de energie si voie buna tot anul.

 

Succes!

Cristian Stanescu
Kinetoterapeut si trainer Power Plate
Del Mar Medical Spa

 

 

 

Leave a Reply